HOME ABOUT CONTACT POLICY SITEMAP FOLLOW

Saturday, April 29, 2017

Review Skirt Bunga Jamal

Assalamualaikum semua. Anda semua tercari-cari skirt labuh yang tak panas dan 100% tak jarang? Skirt Bunga Jamal adalah pilihan terbaik untuk menyelesaikan masalah anda. Mengapa cari yang lain kalau skirt Bunga Jamal mampu memberikan keselesaan yang maksimum kepada anda? Mehh saya nak kongsi sikit kenapa orang ramai tergila-gilakan skirt Bunga Jamal.

INI LABEL BUNGA JAMAL YANG TERBARU


5 Sebab Orang Tergilakan Skirt Bunga Jamal:

1. Diperbuat daripada material matte polyester yang paling sejuk dipakai di iklim asia. Lepastu kalau kau dah lambat nak pergi kelas kau sarung je skirt tu. Tak perlu nak gosok. Memang syok pakai.

2. Full linning ICE jersey memastikan perlindungan maksimum untuk anda semua! Nak pakai skirt boleh, tapi pastikan ianya skirt labuh tanpa jarang. Apa guna pakai skirt murah-murah tapi jarang. Nampak bayang-bayang kaki. Uishh...

3. Potongan skirt kembang puteri ini sesungguhnya cutting paling dicar-cari zaman sekarang. Bila berdiri terletak elok, bila berjalan cantik beralun. Memang best yunkkk. Tengoklah bila pakai skirt ni mesti crush kau tegur kau. Hihi...

4. Pinggang stretchable dari 24-34 inch memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dengan formula tanpa gatal. Pernah tak sis pakai skirt-skirt lain kemudian lepas beberapa jam pinggang jadi merah-merah dan gatal-gatal akibat kesan getah skirt? Untuk skirt ini anda jangan risau, pakai berjam-jam pun pinggang tak gatal atau pedih macam skirt lain.

5. Corak yang unik dengan warna yang menarik pastinya akan membuatkan sis tampak lebih manis dan lebih sopan sepanjang hari. Bos yang selama ni selalu marah-marah pun tetiba mesti lembut hati.



Korang nak tak skirt yang best ni? Harga yang sangat berpatutan.
1 Helai = RM 55 sahaja
- PERCUMA postage seluruh Malaysia
-PERCUMA discount voucher dalam setiap parcel
-PERCUMA 60g kerepek kentak JACKER dengan pembelian 2 helai ke atas.

Pssssttttt!!! Pastikan yang ori tau. Jangan sebab nak jimat RM5-10, anda tertipu dapat skirt tiruan dengan materialyang jarang. Pastikan ada label skirt Bunga Jamal.

yang plain pun ada

Jappp... jappp... japp... jangan berhenti baca. Skirt Bunga Jamal kini ada release new skirt!!! 

AUTUMN SKIRT DENGAN MATERIAL 5X LEBIH SEJUK & SUPER IRONLESS KINI DILANCARKAN!!!


Jangan lepaskan peluang untuk miliki skirt Autumn ini.

Name: Autumn Skirt
Colour: Cocoa, Scarlet, Navy
Ounter material: Ironless pamo
Lining material: Ice jersey
Harga: RM 65 
-1 pcs Autumn skirt with authentic Bunga Jamal label
-With new & improved packaging
-FREE postage nationwide
-FREE discount voucher in every puchase
-FREE gift from sponsored partner with min purchase of 2 skirts

Jadi tunggu apa lagi? Segera dapatkan sekarang. Whatsapp  Aisy jom di talian +60172470992 atau boleh pm di telegram @aisy21. Follow instagram @bungajamal_sya untuk dapatkan maklumat lanjut.

ni antara skirt yang baru restock 


13 comments:

Anonymous said...

Wahhh...♥♥

ANIS NABILAH said...

cantiknya corak corak dia ^^

SHAF NAJMI said...

Woahh lawo lawo... Yg melure tu menarikk hati 😊

Nurul Najihah said...

@ANIS NABILAH kann... ada banyak lagi pilihan boleh tengok di instagram @bungajamal_sya

Nurul Najihah said...

@SHAF NAJMI saya pun suka tengok yang tu

Amer Ridzuan said...

Hi! nice to meet you. Hahahaha... jemputlah join segment bloglist saya. Maybe we can be lebih rapat :)

Ana Fatihah said...

Cantekk! Tapi, kalau saya mungkin yang hitam tu je jadi pilihan. Suka tgk orang pakai bunga2, nak pakai sndiri rasa tak sesuai pulak. Hehe

Suhaiza Suki said...

lawanyaaa! ni kalau pakai pi kerja pun okay sbb skirt labuh and okay je bila pandang

Nurul Najihah said...

@Amer Ridzuan Hi Amer. I will join your segment. Glad to know you :)

Nurul Najihah said...

@Ana Fatihah Hehe tak pe yang penting kita kena confident dengan pemakaian kita dan menutup aurat

Nurul Najihah said...

@Suhaiza Suki yes sangat sesuai untuk apa jua keadaan

Zafirah Nazri said...

cantiknyaaaa corak diaaa

Nurul Najihah said...

@Zafirah Nazri betul tu

-->