HOME ABOUT CONTACT POLICY SITEMAP NEWS FOLLOW

Tuesday, March 28, 2017

Nuruls Craft


Assalamualaikum semua. Apa itu Nuruls Craft? Ha... Nuruls Craft ni merupakan nama perniagaan yang aku dan kawan aku buat. Hari tu akau ada perkenalakan. Buat yang tak berkesempatan nak baca boleh baca di sini.


Ok secara menyeluruhnya perniagaan ini menjual hasil seni karya dan kraf tangan. It's like homemade craft gitu. Dalam perniagaan yang kami jalankan ini terdapat dua jenis kraf yang kami jual. Pertama, Nuruls Doodle dan yang kedua Nuruls String.

Ok mula-mula aku akn jelaskan apa itu Nuruls Doodle. Nuruls Doodle ini merupakan karya jualan hasil seni lukisan doodle. Produk kami ini ada beberapa pakej. Antaranya:

  1. NU381: bookmark saiz 1/4 A4 tapi bahagian depan sahaja
  2. NU382: bookmark saiz 1/4 A4 depan dan belakang
  3. NU383: lukisan saiz A4 ada dua pakej iaitu berwarna dan tidak berwarna 
  4. NU384: lukisan saiz A3 juga ada dua pakej berwarna dan tidak berwarna
Ssterusnya, Nuruls String. Nuruls String ini ialah hasil seni string. Aku tak tahu nak jelaskan macam mana. Jadi semua boleh tengok gambar di bawah ini.

ini antara contoh Nuruls String

Ha semua dah tengokkan gambar tu. Macam itulah rupa Nuruls String. Seperti yang terdapat dalam gambar, Nuruls String terdapat pelbagai jenis. Iaitu:
  1. NU211: Nuruls String berbentuk bulat
  2. NU212: Nuruls String berbentuk petak 
  3. NU213: Nuruls String cute alphabet
  4. NU214: Nuruls String Swirl
Mesti semua tak fahamkan macam mana yang swirl tu. Jangan risau. Nuruls String Swirl tu begini:


Jadi itulah sedikit penjelasan tentang perniagaan kecil-kecilan aku dan kawan aku ni. Untuk tahu dan ikuti perkembangan kami anda semua boleh follow kami di laman instagram @nuruls_craft. Cepat-cepat lawat laman instagram kami dan tekan follow.

Menarik bukan? Hasil produk kami ada banyak kegunaannya. Untuk simpanan sendiri boleh. Untuk dijadikan hadiah buat yang tersayang pun boleh. Alhamdulillah setakat ini perniagaan ini masih berjalan lancar. Harga pun sangat berpatutan dan mampu milik oleh semua. 


No comments:

-->