HOME ABOUT CONTACT POLICY SITEMAP NEWS FOLLOW

Monday, December 14, 2015

Tahniah

Assalamualaikum, Sekalung tahniah diucapkan kepada semua calon pt3 2015 terutama anak-anak Millenium Batch a.k.a. Miletch. Tahniah kepada siapa yang dapat 11A tu.huhu. Untunglah melepasi target sekolah. Bangga cikgu-cikgu, mak ayah. Tahun ni sekolah aku 11 orang dapat 11A. Memang dah melepasi target tu. Apa-apa keputusan pun syukur kerana keputusan yang kita dapat tu adalah yang terbaik buat kita. Yang penting dah usaha.

muka-muka 11A dan 10 A


Ha, lepas ni fokus pada SMA pula. pt3 dah lepas so hadap SMA pula lepas ni. Akak ucapkan good luck untuk SMA tahun depan. Buat yang terbaik. Satu akak nak cakap yang SMA memang best. Korang tak kan pernah rasa pengalaman tu dekat tempat lain. SMA lah yang mengajar kita pelbagai perkara. Dari situ akak belajar banyak perkara. Yang penting untuk SMA korang kena support each other. Tolong kawan-kawan yang lemah. Buat yang lebih baik dari kitorang, ok! Sayang korang.

2 comments:

syakirah jf. said...

Akak sokong :') SMA memang BEST

Nurul Najihah said...

@syakirah jf.betul tu kak walaupun baru sebulan meninggalkannya saya dah merindui saat-saat tersebut

-->