HOME ABOUT CONTACT POLICY SITEMAP NEWS FOLLOW

Sunday, December 13, 2015

Help me


Assalamualaikum,semalam aku balik kampung. Hari ni dah balik Kl dah. Dekat kampung memang pishang teramat.Punyalah plan nak siapkan akaun tapi,makin bertambah stress. Aku rasa nak menangis, menjerit semua ada.

Imbangan duga aku tak seimbang.Dahlah Selasa ni nak kena hantar.Hua.... Rasa macam nak pergi ke satu tempat terpencil lepastu bila keluar je berlaku satu keajaiban akaun aku dah siap.(berangan je lebih). 


Nak tanya orang aku tak tau nak tanya sape.Huhu... Macam mana ni? Jelaous betul dengan orang yang pergi majlis kahwin tadi.(ok tetiba masuk cerita lain). Pagi tadi ada majlis perkahwinan abang kawan aku,Anis.Ramai juga yang pergi.

Bukan main gembira lagi kawan-kawan aku tu.Sedih juga tak dapat datang.Geram je tengok diorang ni duk upload gambar dekat insta.Biarlah dah tak ada rezeki.

Apa-apapun sekarang ni aku tak tahu nak teruskan macam mana kerja akaun tu.Dah dua tiga kali aku buat tak seimbang juga.Harap berjaya siapkan sebelum Selasa.Kalau tak seimbang juga terpaksalah aku hantar yang tak seimbang tu.Minta maaf cikgu.

Di samping itu, aku ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Good Luck kepada calon PT3'15. Semoga dapat resault yang terbaik. Dah dapat resault tu nanti jangan lupa untuk ucapkan Alhamdulillah.

2 comments:

najwa zahid said...

Tak dpt nak tlong sbb x belajar akaun. BTW, chaiyok3

Nurul Najihah said...

@najwa zahidhuhu terima kasih

-->